Присматриваю нормальную квартиру для семьи в Киеве. В планах взять 2-комнатную, может вы мне поможете с выбором?
Нормальная квартира
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-05-28 18:33:50
Присматриваю нормальную квартиру для семьи в Киеве. В планах взять 2-комнатную, может вы мне поможете с выбором?
Очень симпатичные сейчас делают в новых домах, они намного больше того что строили лет 50 тому, плюс в домах уже стоят хорошие окна, если это комфорт класс или выше там много дополнительных привилегий, типа "умная квартира", охрана, собственная котельня. Смотрите https://house-happy.com.ua/ru/dvokimnatni/ это такие квартиры предлагают в одном из комплексов недалеко от центра. Можете этот вариант рассмотреть.
Поделиться32023-11-20 00:47:42
А у кого какая охрана стоит? Мы думаем систему охраны установить.
Поделиться42023-11-20 00:57:52
А у кого какая охрана стоит? Мы думаем систему охраны установить.
Коли нас цікавила, яку замовити охорону для банку в Києві - ми натрапили на послуги фірми Кардинал і вам я їх теж дуже рекомендую, думаю ви залишитеся не менш задоволені співпрацею з ними та виконаною ними роботою.
Поделиться52023-12-21 16:31:31
У нас не просто нормальна квартира, а найулюбленіша і найшикарніша. Правда, ніколи не відчували таких приємних почуттів, як зараз, коли нарешті переїхали у власне житло. Ми самі обирали квартиру ще на етапі будівництва. До речі, обрали саме жк софія резіденс за порадою друзів, які вже тут мешкали. Не пошкодували жодного разу, оскільки комплекс уже розвинений та заселений, тому дуже комфортно і всі необхідні магазини, салони, аптеки та навіть кафе є.