Обладнання для закладу ресторану https://np.com.ua/ – це великий комплекс товарів, які потрібні для повноцінної роботи будь-якого ресторану. Замовити професійне обладнання для ресторанів можна на сайті організації з посиланням на цю статтю. Великий вибір на веб-сайті дає можливість купити професійну жаровню та інші типи техніки:
1. Комбінована піч. Комбінована піч – це пристрій, який поєднує можливості пароварки і конвекційного обігріву. Пароконвектомат застосовується для приготування страв різними способами: на пару, з використанням конвекційного повітря або суміщеним способом. Цей пристрій дозволяє зберігати вологу в продуктах, роблячи їх соковитими і смачними.
2. Конвекційна піч. Пекти конвекційна - це технічний пристрій, який застосовує циркуляцію для рівномірного розподілу жару всередині камери. Це найкращий варіант для випікання коржів, тартів та різних страв з тіста, оскільки піч здійснює рівномірне прогрівання продуктів.
3. Пекти для піци. Піч для приготування піци призначена спеціально для приготування піци. Вона функціонує при підвищених температурах, забезпечуючи чудову основу для випічки та хрумку на смак скоринку на піці.
4. Професійна індукційна кухонна панель. Професійна індукційна кухонна панель використовує індукційні поля для швидкого та акуратного підігріву посуду. Вона має високу продуктивність і дає можливість акуратно контролювати температуру при приготуванні їжі.
5. Гриль притискний професійний. Гриль притискний професійний – це виріб, який застосовується для грилю продуктів під тиском. Він створює відмітний візерунок на поверхні готових продуктів і дає можливість запікати їх швидше та рівномірно.
6. Сувід. Сувід – це метод приготування, при якому продукти упаковуються у вакуумі і піддаються обробці в певній температурі, що регулюється дуже точно. Даний метод дозволяє зберегти максимум вологи, текстури та смакових характеристик продуктів. Зазвичай використовується для м'ясних страв, риби та овочів, забезпечуючи чудовий результат.
7. Професійна рисоварка. Професійна рисоварка - це професійний пристрій, призначений для приготування рису у великих обсягах. Це надзвичайно важливо для ресторанів, кафетеріїв та інших закладів, де рис застосовується у різних стравах.
Організація багато часу надає всім покупцям широкий вибір техніки найвищої якості. Навіть якщо вам потрібна промислова електрична плита, придбати її ви зможете перейшовши за посиланням у цій статті.