Привіт всім! В мене трагічно загинув брат, який перебував на заробітках в Києві, і його потрібно повернути додому для поховання. Тепер ми з родиною шукаємо ритуальну службу, яка займається перевезенням померлих по Україні. Порадьте таку службу.
Перевезення померлих по Україні
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-20 12:27:32
Співчуваю твоїй утраті! Є ритуальні служби, які багато років спеціалізуються на таких перевезеннях, та мають хорошу репутацію. Моя подруга зверталася до такої ритуальної служби, коли в її родині сталася біда. Можу детальніше в неї дізнатися про цю ритуальну службу.
Поделиться32023-03-20 12:30:22
Ми зверталися в багато ритуальних служб, деякі просто відмовляли в перевезені, а дві назвали таку суму за їх послугу, що вона для нашої родини просто непід'ємна. Буду дуже вдячний, якщо ти залишиш посилання на сайт ритуальної служби, послугами якої користувалась твоя подруга.
Поделиться42023-03-20 12:33:55
Вона зверталася в ритуальну службу "ПП Прядко", яка має багаторічний досвід з перевезення померлих по Україні https://www.prjadko.kiev.ua/ua/blog/595 … raini.html та в цілому надає всі ритуальні послуги.
Перевезення тіла померлого в інше місто може здійснюватися з Києва до будь-якої точки України і навпаки. Організація послуги є досить складним процесом, виконання якого передбачає наявність певного пакета документів та дотримання набору правил. У ритуальній похоронній службі Олександра Прядка перевезення померлого до іншого міста України здійснюється кваліфікованими фахівцями з великим досвідом роботи. Вартість перевезення померлих Україною складає 16 грн./1 км. і залежить від виду ритуального транспорту та напряму доставки труни з тілом.