Счастливы вместе.

Объявление

Люди, не дадим форуму погибнуть, заригимся, тем более все главные роли кроме Ромы Букина свободны, если зарегитесь и пожелаете перииминоваться в главного героя обращайтесь ;)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Счастливы вместе. » Флуд. » Перевезення померлих по Україні

Перевезення померлих по Україні

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! В мене трагічно загинув брат, який перебував на заробітках в Києві, і його потрібно повернути додому для поховання. Тепер ми з родиною шукаємо ритуальну службу, яка займається перевезенням померлих по Україні. Порадьте таку службу.

0

2

Співчуваю твоїй утраті! Є ритуальні служби, які багато років спеціалізуються на таких перевезеннях, та мають хорошу репутацію. Моя подруга зверталася до такої ритуальної служби, коли в її родині сталася біда. Можу детальніше в неї дізнатися про цю ритуальну службу.

0

3

Ми зверталися в багато ритуальних служб, деякі просто відмовляли в перевезені, а дві назвали таку суму за їх послугу, що вона для нашої родини просто непід'ємна. Буду дуже вдячний, якщо ти залишиш посилання на сайт ритуальної служби, послугами якої користувалась твоя подруга.

0

4

Вона зверталася в ритуальну службу "ПП Прядко", яка має багаторічний досвід з перевезення померлих по Україні https://www.prjadko.kiev.ua/ua/blog/595 … raini.html та в цілому надає всі ритуальні послуги.

Перевезення тіла померлого в інше місто може здійснюватися з Києва до будь-якої точки України і навпаки. Організація послуги є досить складним процесом, виконання якого передбачає наявність певного пакета документів та дотримання набору правил. У ритуальній похоронній службі Олександра Прядка перевезення померлого до іншого міста України здійснюється кваліфікованими фахівцями з великим досвідом роботи. Вартість перевезення померлих Україною складає 16 грн./1 км. і залежить від виду ритуального транспорту та напряму доставки труни з тілом.

https://forumupload.ru/uploads/0002/18/42/495/t670096.webp

0

Вы здесь » Счастливы вместе. » Флуд. » Перевезення померлих по Україні