Створений для того, щоб забезпечити повний цикл укладання волосся. Стайлер Dyson Airwrap Styler Complete працює з потужним повітряним потоком, який контролюється за рівнем нагрівання. Таким чином, пристрій одночасно висушує і укладає ваше вологе волосся без ризику екстремального перегріву. Використовуючи повітря для завивки, стайлер Dyson Airwrap створює пишні локони та хвилі волосся. Ознайомитись можна тут: gimarket.com.ua.
Пишні локони
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-02-09 12:02:24
У мене довге волосся і зізнатися чесно воно вже набридло, думаю змінити стиль, хочу коротку стрижку, що скажете на цей рахунок?
Поделиться32024-02-09 12:05:06
Зараз важко знайти компанію, яка дійсно збирається купити волосся. Але коли я дізналася про скупку волосся https://hairua.com/ вирішила спробувати. Не можу сказати, що це було легко рішення, але професіоналізм їхньої команди переконав мене. Вони оцінили моє волосся відразу і запропонували дуже хорошу ціну. Також надали вичерпні поради щодо підготовки волосся до продажу, і я не пошкодувала, що довірила їм цей процес. Рекомендую всім, хто розмірковує про продаж волосся